Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Cincinnati Kid

Täyskäsi-Kid 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1965Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1080p 1.85**
Ääniraita: DTS-HD MA Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 73705EAN: 5051895065662

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

New Or­lean­sin French Quar­te­ris­sa val­mis­tau­du­taan tär­keään sökö­pe­liin, kun tun­nus­tet­tu van­ha mes­ta­ri koh­taa nuo­ren haas­ta­jan.

New Or­lean­sin French Quar­te­ris­sa val­mis­tau­du­taan tär­keään sökö­pe­liin, kun tun­nus­tet­tu van­ha mes­ta­ri (E­dward G. Ro­bin­son) koh­taa nuo­ren haas­ta­jan (S­te­ve Mc­Queen). Haas­ta­jan ystävää (Karl Mal­den) ki­ris­tetään tar­joa­maan hy­viä kort­te­ja ystäväl­leen. Tytöt tu­le­vat ja me­nevät (Ann-Marg­ret par­haas­sa roo­lis­saan, hy­vin är­syttävänä, sekä via­ton Tues­day Weld), mut­ta pe­li py­syy. Juo­nes­sa ovat mu­ka­na mui­den muas­sa Cab Cal­loway ja Joan Blon­dell. Lop­pu­tu­lok­se­na ei on­nek­si ole mitään fi­lo­so­fis­ta pää­telmää, vaan jom­pi­kum­pi ti­taa­neis­ta te­kee lo­pul­ta koh­ta­lok­kaan vir­heen.
Hyvä jän­ni­te, mel­kein kuin omis­sa pe­leissä­ni kah­den vuo­den ja kah­den kuu­kau­den ai­ka­na kau­pun­ki­leh­ti Ou­lun Sa­no­mien pää­toi­mit­ta­ja­na 1980-lu­vul­la, jol­loin yk­sikään työpäivä ei men­nyt il­man sököä. Sal­do oli tältä ajal­ta 13 200 mark­kaa plus­sal­la. Kuin­ka täl­lai­sen voi muis­taa? Tai keh­taa tun­nus­taa.
E­lo­ku­van pe­li poik­keaa sököstä eli Scan­di­na­vian Stu­dis­ta hie­man. Se on oi­keas­taan vii­den kor­tin avo­po­ke­ria eli Fi­ve Star Stu­dia, jo­ka eroaa sököstä siinä, et­tei siinä ole neljän vä­riä eikä suo­ra.

Kuva, ääni & ekstrat

Kauniit värit hehkuvat tarkassa, pehmeäsävyisessä kuvassa jo DVD-versiossa. BD tarjoaa enemmän tarkkuutta ja levollisuutta. Tyylikäs monoraita soi erottelevasti. Ekstroissa on kommenttiraita, kohtauksiin sidottu toinen kommenttiraita, 6 min. dokumentti ja traileri. (PS)
20/08/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy