Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Executive Decision

Ratkaisun hetket 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jum­bo­je­tin kaa­pan­neet ter­ro­ris­tit pitävät 400 mat­kus­ta­jaa pant­ti­van­kei­naan ja vaa­ti­vat ame­rik­ka­lais­ten kom­man­do­jen siep­paa­man pääl­likkönsä va­paut­ta­mis­ta sekä lu­paa las­keu­tua ko­neen tank­kaus­ta var­ten Was­hing­to­niin.

Jum­bo­je­tin kaa­pan­neet ter­ro­ris­tit pitävät 400 mat­kus­ta­jaa pant­ti­van­kei­naan ja vaa­ti­vat ame­rik­ka­lais­ten kom­man­do­jen siep­paa­man pääl­likkönsä va­paut­ta­mis­ta sekä lu­paa las­keu­tua ko­neen tank­kaus­ta var­ten Was­hing­to­niin. Las­ti­ruu­mas­sa pii­lee kui­ten­kin pie­ni yllä­tys vääräus­koi­sil­le: muu­ta­ma heh­to­lit­ra her­mo­kaa­sua.
Rat­kai­sun het­ket (toi­sel­ta ni­meltään Cri­ti­cal De­ci­sion) on jok­seen­kin ta­va­no­mai­nen toi­min­tae­lo­ku­va ara­bi­ter­ro­ris­teis­ta, joi­den sa­ta­nis­ti­set hank­keet vääjäämättä ka­riu­tu­vat ylväi­den jenk­ki­ri­ta­rien (mm. Kurt Rus­sell ja Ste­ven Sea­gal) yli­voi­mai­seen ä­lyk­kyy­teen ja voi­maan.
Pie­nenä ku­rio­si­teet­tinä mai­nit­ta­koon, että ter­ro­ris­tien nok­ka­miestä näyt­te­lee te­le­vi­sion Her­cu­le Poi­rot’­na tu­tuk­si tul­lut Da­vid Suc­het. Ste­ven Sea­gal sen si­jaan ei ruu­dul­la kauaa viih­dy.

Kuva, ääni & ekstrat

Heikko kuvan ja äänen taso. Levyllä ei ekstroja. (IJ).
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy