Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

48 tuntia

48 Hrs. 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1982Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112750336

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

U­sein sik­si al­ku­peräi­sek­si bud­dy-­je­pa­ri­lef­fak­si ti­tu­lee­rat­tu 48 tun­tia on yhtä ai­kaa tiuk­ka ci­ty-länkkä­ri ja re­teä ka­ve­ri­ker­to­mus.

U­sein sik­si al­ku­peräi­sek­si bud­dy-je­pa­ri­lef­fak­si ti­tu­lee­rat­tu 48 tun­tia on yhtä ai­kaa tiuk­ka ci­ty-länkkä­ri ja re­teä ka­ve­ri­ker­to­mus. Ta­ri­na pa­ko­ja­lal­la ole­vis­ta ri­kol­li­sis­ta huk­kuu bru­taa­lin vä­ki­val­lan ja pää­pa­rin hyvän yh­teis­pe­lin taus­tal­le. Juo­ni on it­se asias­sa var­sin köm­pelö kaik­ki­ne help­poi­ne sat­tu­mi­neen ja vi­ri­tyk­si­neen, mut­ta vii­kon­lo­pun mit­tai­nen baa­ri­kier­ros San Fran­cis­con jyl­hissä mai­se­mis­sa on hyvä trip­pi.
Nick Nol­te on kar­hu­mai­nen je­pa­ri, jon­ka kyt­kin­jal­ka elämässä on vis­kin voi­te­le­ma ja sil­ti kier­ros­lu­ku­ja tun­tuu ole­van vain yk­si. Mies kui­ten­kin tun­nis­taa täy­del­li­sen ai­sa­pa­rin­sa Ed­die Murp­hyn su­la­vas­sa­liik­kei­sessä har­maan­ta­lou­den yk­si­tyi­sy­rittäjässä — vaik­ka mie­hiä kal­te­rit aluk­si erot­ta­vat­kin.
Oh­jaa­ja Wal­ter Hill tuo San Fran­cis­con ka­duil­le suu­ren länkkä­rin tun­tua, eikä vä­hi­ten ho­tel­liin si­joit­tu­vas­sa var­hai­ses­sa vä­lien­sel­vit­te­lyssä. Toi­min­ta rul­laa ja na­vi­gaat­to­ri­na tun­tuu toi­mi­van en­nen kaik­kea Ed­die Murp­hy, jo­ka tässä vai­hees­sa oli vas­ta mat­kal­la mai­nee­seen ja mam­mo­naan. Nol­te ja Murp­hy näyttävät tässä vielä nuo­ril­ta, mut­ta hätkäh­dyttä­vintä on nyt nähdä Ja­mes Re­mar nuo­re­na pik­ku­kon­na­na tai Nick Nol­ten nai­systävää näyt­telvä An­net­te O'­Too­le, jon­ka mil­li­se­kun­tis­sa tut­tu vir­nis­tys on vii­meai­koi­na näh­ty Vir­gin Ri­ver -sar­jas­sa.

Kuva

Kuva näyttää filmirakeensa ja jää kauttaaltaan hivenen pehmeäksi, mutta jälki on kokolailla jäsentyneempää kuin DVD:llä koskaan. Pahaimmillaan tämän kohdalla voi puhua jopa teräväpiirrosta ja kokonaisuutenakin tämä on vakaa ja tunnelmallisesti sävytetty.

Ääni

Musiikkiraita on onnistunut ja dialogi soljuu rosoisen puhtaasti. Tehostepuoli kuulostaa laukauksiaan myöten kolkolta, mutta hoitaa asiansa.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
20/09/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy