Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Scream

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2021Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018023062

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Sc­rea­min re­quel eli uu­del­leen rif­fat­tu re­buut­ti ku­vit­te­lee miltä ma­ren­ki­naa­man hyökkäys voi­si näyttää 25 vuot­ta al­ku­peräis­ten ta­pah­tu­mien jäl­keen.

Sc­rea­min re­quel eli uu­del­leen rif­fat­tu re­buut­ti ku­vit­te­lee miltä ma­ren­ki­naa­man hyökkäys voi­si näyttää 25 vuot­ta al­ku­peräis­ten ta­pah­tu­mien jäl­keen. Osa pis­to­nu­keis­ta on sa­mo­ja kuin vii­mek­si, osa sa­mas­ta muo­tis­ta na­pat­tu­ja uu­sia tut­ta­vuuk­sia. Ta­ri­nas­sa ja hah­mois­sa on pal­jon lai­nat­tua, hie­man uut­ta ja hie­man jo­pa si­nistä.
Myön­nettävä se on, tämä su­jah­ti le­vy­lau­ta­sel­le su­la­vas­ti al­ku­peräi­sen uu­del­leen­mas­te­roi­tu­na 4K-pai­nok­se­na. Fii­lis on jok­seen­kin sa­ma myös elo­ku­van jäl­keen: re­quel on kuin al­ku­peräi­sen kat­se­lu päällään seis­ten tai lievän so­ke­ri­hu­ma­lan kou­ris­sa. Ky­se on nyt tyy­li­puh­taas­ti ja hi­tu­sen kie­li­pos­kes­sa teh­dystä otan­nas­ta, jo­ka tun­tuu jo etukä­teen näh­dyltä mut­ta viih­dyttää tästä huo­li­mat­ta vai­vat­ta. Ker­ron­nan me­ta­ta­so toi­mii tässä pa­rem­min kuin Mat­rix 4:s­sa.

Kuva

Erinomainen kuva on hitusen puuteroitu tuoreeksi 4K:ksi, mutta anti on vakaata ja jäsentynyttä. HDR-väritoisto jää niin ikään hitusen keskinkertaiseksi, mutta täyttää genren vaatimukset.

Ääni

Dialogin vetämää hillittyä ääniraitaa tahditetaan asiallisesti pakollisella veitsenheliuttelulla.

Ekstrat

Ekstraton. Boksi sisältää myös elokuvan HD-version omalla levyllään. (IJ)
15/09/2022

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy