Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Odyssey

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 172 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.74*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tv-­sar­ja­mai­nen elo­ku­va maail­man tun­ne­tuim­mas­ta ee­pok­ses­ta.

Tv-sar­ja­mai­nen elo­ku­va maail­man tun­ne­tuim­mas­ta ee­pok­ses­ta. Suo­ma­lai­sil­le tämä on tut­tu Ku­vi­te­tuis­ta klas­si­kois­ta, nuor­ten­kir­jois­ta ja aiem­mis­ta tv-sar­jois­ta. Kun ta­pah­tu­mat ovat pe­rin tu­tut, eikä uut­ta luo­da, tämän voi kat­soa su­ju­va­na seik­kai­lu­na.
Ku­vaa on luul­ta­vas­ti hie­man kro­pat­tu, sik­si pal­jon al­ku­teks­tit leik­kaan­tu­vat alao­sas­taan. Kaik­ki syy ei tai­da mennä tv:n overs­can­nin kon­tol­le. Kes­ki­ta­son ku­va ja ää­ni. Ekst­rois­sa 16 min. do­ku­ment­ti, trai­le­ri ja biog­ra­fiat.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy