Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Miss Sweden

Fröken Sverige 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ( Sandrew) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Mul­lan­ma­kui­nen, se­ka­va ruot­sa­laisd­raa­ma tei­ni­tytöstä, jo­ka käy lä­pi kaik­ki kli­seet is­tuak­seen jen­giin, tehdäk­seen vai­ku­tuk­sen ihai­le­maan­sa poi­kaan ja sho­kee­ra­tak­seen ja är­syttääk­seen niitä, joi­ta kul­loin­kin hal­vek­suu.

Mul­lan­ma­kui­nen, se­ka­va ruot­sa­laisd­raa­ma tei­ni­tytöstä, jo­ka käy lä­pi kaik­ki kli­seet is­tuak­seen jen­giin, tehdäk­seen vai­ku­tuk­sen ihai­le­maan­sa poi­kaan ja sho­kee­ra­tak­seen ja är­syttääk­seen niitä, joi­ta kul­loin­kin hal­vek­suu. Toi­sin sa­noen toi­sin­to Fuc­king Åmå­lis­ta, mut­ta mikäpäs siinä, on­han Suo­mes­sa­kin jo ko­lut­tu Le­vot­to­mia useam­paan ot­tee­seen.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy