Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

State of Play

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 210284EAN: 5050582729825

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tun­nel­mal­li­nen jännä­ri kon­ka­ri­leh­ti­mie­hestä, jo­ka yrittää jee­sa­ta kong­res­sie­dus­ta­jak­si eden­nyttä van­haa opis­ke­lu­ka­ve­riaan tämän jou­dut­tua me­dian kou­riin vai­mon­sa pettä­mi­sestä.

Tun­nel­mal­li­nen jännä­ri kon­ka­ri­leh­ti­mie­hestä (Rus­sell Crowe), jo­ka yrittää jee­sa­ta kong­res­sie­dus­ta­jak­si eden­nyttä van­haa opis­ke­lu­ka­ve­riaan (Ben Aff­leck) tämän jou­dut­tua me­dian kou­riin vai­mon­sa pettä­mi­sestä. Löyhän se­pa­luk­sen omaa­va ka­ve­ri sat­tuu is­tu­maan mo­raa­lin var­ti­ja­na yk­si­tyis­ten tur­val­li­suus­fir­mo­jen mil­jar­di­bis­nek­siä ruo­ti­vas­sa ko­mi­teas­sa, jo­ten me­no yl­tyy pian vaa­ral­li­sem­mak­si kuin pe­te­tyn nai­sen kos­to.
Hen­kilö­hah­mo­jen vyyh­ti on ilah­dut­ta­van ri­kas ja näyt­te­lijöi­den ka­li­be­ri si­vuo­sia myö­ten riittävän ko­va mah­dol­lis­ta­maan mo­nen­lai­set spe­ku­loin­nit. Ta­ri­na on lo­pul­ta sa­la­liit­tojännä­rei­den pe­rus­kau­raa ja ker­ron­ta löysää muu­ta­maan ot­tee­seen tem­poa tur­han pal­jon, mut­ta sil­ti ky­se on laa­duk­kaas­ti to­teu­te­tus­ta viih­teestä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva toistaa sateisen hämyisän Washingtonin tyylikkäästi ja löytää myös kiitettävästi yksityiskohtia tyydyttämään HD-kuvan tarpeet. Iskevä ääniraita tahdittaa salajuonen ruodintaa tunnelmallisesti ja virittää toimintajaksoihin mukavasti asennetta. Ekstroissa vaisu making of (HD 19 min.), kaksi poistettua kohtausta (4 min.) ja kuva-kuvassa-raidat elokuvan tekemisestä ja Washingtonin kuvauspaikoista. (IJ)
27/03/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy