Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

White River Kid

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyr­mis­tyttävän on­ne­ton junt­ti­ko­me­dia kah­des­ta pik­ku­hui­ja­ris­ta, jot­ka suk­kia tro­ka­tes­saan törmäävät ta­ka­met­sien sar­ja­mur­haa­jaan.

Tyr­mis­tyttävän on­ne­ton junt­ti­ko­me­dia kah­des­ta pik­ku­hui­ja­ris­ta, jot­ka suk­kia tro­ka­tes­saan törmäävät ta­ka­met­sien sar­ja­mur­haa­jaan. In­no­ton­ta vä­tys­te­lyä vail­la minkään­lais­ta päämäärää tai ideaa, vain lo­ma­tun­nel­mai­sia sta­ro­ja.
Välttävä ku­va ja toi­mi­va ää­ni, vaik­ka nii­hin ei enää puo­len tun­nin jäl­keen kuor­sauk­sen lo­mas­ta pal­joa­kaan huo­mio­ta kiin­nitä. Ekst­rois­sa fak­to­ja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy