Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Prince of Denmark

Prince of Jutland 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: V-02485EAN: 5708758684095

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Elokuva

Os­car-­pal­ki­tun Gab­riel Axe­lin nä­ke­mys Ham­le­tin nuo­ruu­des­ta Juu­tin­maal­la on laa­tunäyt­te­lijöi­den juh­laa.

Os­car-pal­ki­tun Gab­riel Axe­lin (Rans­ka­lai­nen il­lal­li­nen, 1987) nä­ke­mys Ham­le­tin nuo­ruu­des­ta Juu­tin­maal­la on laa­tunäyt­te­lijöi­den juh­laa. Va­li­tet­ta­vas­ti ta­ri­na it­sessään jun­naa, koi­ran­kieltä näyt­te­levä nuo­ri Ham­let­ti (Ch­ris­tian Ba­le) jak­saa odot­taa kos­toaan hiu­kan tur­han­kin kauan. Klas­sis­ta ta­ri­nan­ker­ron­taa, vah­vo­ja tun­tei­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

VHS-videotason kuvanlaatua. Etäisyydet puuroutuvat. Särkevä ääniraita. Ei ekstroja. Tunnetaan myös nimellä Royal Deceit. (VA)
03/06/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy