Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Borgias - kausi 2

The Borgias - The Original Crime Family - Season 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2012Kesto: 497466 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1080p 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112707187

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Kak­si vuot­ta en­simmäi­sen kau­den kat­so­mi­sen jäl­keen sar­jan toi­nen kau­si imai­see vai­vat­ta mu­kaan­sa kuin ai­kaa ei oli­si ku­lu­nut vä­lissä lain­kaan.

Kak­si vuot­ta en­simmäi­sen kau­den kat­so­mi­sen jäl­keen sar­jan toi­nen kau­si imai­see vai­vat­ta mu­kaan­sa kuin ai­kaa ei oli­si ku­lu­nut vä­lissä lain­kaan. Paa­vin (Je­re­my Irons) met­kut ovat yhä me­hui­sia, mut­ta nyt po­jat ovat aiem­paa suo­rem­min oh­jak­sis­sa ja myös naisvä­ki pää­see pyö­rittämään omaa pe­liään. Vir­kistäväs­ti val­lan ja rik­kauk­sien kah­mi­mi­sen ohel­la myös kau­pun­ki­lais­ten olo­jen pa­ran­ta­mi­nen ja mut­kik­kaat per­he­suh­teet saa­vat huo­mio­ta.
Sekä ri­kas pe­rio­did­raa­ma että su­ku­jen ja val­tioi­den vä­li­nen val­ta­pe­li piir­tyy ve­toa­vas­ti, ja ta­ri­na on ai­na lä­hempänä Sop­ra­no­sia kuin Kau­nii­ta ja roh­kei­ta. Sar­jan toi­nen kau­si tun­tuu ole­van jo­pa pa­rem­mas­sa ve­dos­sa kuin edel­li­nen kau­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Ekstroissa neljä koostetta ajankuvasta (18 min.), miekkailusta (6 min.), kidutusmenetelmistä (5 min.) ja myrkyistä (7 min.). (IJ)
05/05/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy