Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Harry Potter ja puoliverinen prinssi

Harry Potter and the Half-Blood Prince 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2009Kesto: 153 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
4K HDR 2.41
Ääniraita: DTS:X Master Audio
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
VET: 211991EAN: 7340112735500

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kuu­des Har­ry Pot­te­rin seik­kai­lu ki­pot­taa tuh­din pa­lan opis­ke­li­jaelämää Ty­ly­pah­kan sisäop­pi­lai­tok­sen käytä­viltä, missä pa­huu­den silmä kyttää ala­ti paik­kaan­sa is­keä se rat­kai­se­va is­ku.

Kuu­des Har­ry Pot­te­rin seik­kai­lu ki­pot­taa tuh­din pa­lan opis­ke­li­jaelämää Ty­ly­pah­kan sisäop­pi­lai­tok­sen käytä­viltä, missä pa­huu­den silmä kyttää ala­ti paik­kaan­sa is­keä se rat­kai­se­va is­ku. Har­ryn, Her­mio­nen ja Ro­nin le­pat­ta­viin lem­men­ku­vioi­hin pitkäl­ti pe­rus­tu­va epi­so­di tar­joaa tyy­li­puh­das­ta Pot­te­ria lu­kujär­jes­tystä nou­dat­taen, mut­ta jää hi­tu­sen hi­das­ve­toi­sek­si mam­mu­tik­si. Sar­jan fa­nit tun­tu­vat saa­neen et­simänsä, mut­ta tämän va­li­koi­tu­jen kir­ja­ker­hon ul­ko­puo­lel­ta tu­le­va ryh­tyy hel­pos­ti hau­kot­te­le­maan.

Kuva & ääni

2K-masterin pohjalta tehty 4K-konversio iskee pöytään nohevamman väritoiston HDR:n myötä ja tekee parhaansa luodakseen jäsentyneen kuvan, filmiraetta kuitenkaan unohtamatta. Lopputulos on kiitettävän vakaa ja parhaimmillaan miellyttävän jäsentynyt kuva, joka tuo hahmot ilahduttavan luontevina kotiteatteriin. Harmillisesti jälki ei kuitenkaan ole mainittavasti HD:tä terävämpi - paikoin anti ei tunnu lunastavan edes täysin HD:n lupauksia - ja hetkittäin lievä ylimääräinen haloefekti ilmestyy muutoin puuterimaisten hahmojen ympärille. Tämän paremmalta elokuva ei silti varmasti koskaan ole näyttänyt, mutta aito 4K-masteri todennäköisesti parantaa tästä vielä joku päivä. Napakka ääniraita pysyy mukavasti mukana toiminnassa.

Ekstrat

Kolmen levyn boksi. Itse 4K-version levy on tuttuun tapaan ekstraton, mutta boksista löytyy myös elokuvan aiempi HD-versio omalta levyltään. Boksin kolmas levy sisältää vielä kuudennen jakson dokumentista "Creating the World of Harry Potter". (IJ)
24/04/2017
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy