Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kunniavelka

Rules of Engagement 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: Scanbox Kuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox ) ellei toisin mainita.

Elokuva

"­Voi­mankäytön ra­jat" oli­si ku­vaa­vam­pi käännös, mut­ta ei kai­ke­ti yhtä myyvä.

"Voi­mankäytön ra­jat" oli­si ku­vaa­vam­pi käännös, mut­ta ei kai­ke­ti yhtä myyvä. Jo­ka ta­pauk­ses­sa Ma­naa­ja-oh­jaa­jan hyvää tuo­re­tuo­tan­toa. Ei ala ko­vin mus­ta­val­koi­ses­ti, sillä jenk­kie­vers­ti (Sa­muel L. Jack­son) am­puu ai­van alus­sa viet­na­mi­lais­van­kia päähän ja syyl­lis­tyy myö­hem­min si­vii­liväestön mur­haan Je­me­nissä — tai ai­na­kin siltä näyttää. Tom­my Lee Jo­nes al­kaa puo­lus­tu­sa­sia­na­ja­jak­si, kun tur­val­li­suus­neu­vo­nan­ta­ja ja suurlä­het­tiläs al­ka­vat kät­keä to­dis­tei­ta.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy