Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Imaginary Heroes

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 2.0
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165557521

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Kou­lun ui­ma-al­taas­sa huip­pu­lah­ja­kas, mut­ta elämässään aut­ta­mat­to­man on­ne­ton tei­ni­poi­ka päättää päivänsä ja suis­taa ko­ko per­heensä si­vu­lui­suun.

Kou­lun ui­ma-al­taas­sa huip­pu­lah­ja­kas, mut­ta elämässään aut­ta­mat­to­man on­ne­ton tei­ni­poi­ka päättää päivänsä ja suis­taa ko­ko per­heensä si­vu­lui­suun. Tai oi­keas­taan ko­ko yh­teisö tun­tuu tässä voi­van huo­nos­ti, jo­ten ehkä sho­ke­raa­va kuo­le­ma oli vain oi­re suu­rem­mas­ta pa­hoin­voin­nis­ta.
Epämääräi­nen draa­ma is­tut­taa Si­gour­ney Wea­ve­rin, Jeff Da­niel­sin ja Emi­le Hirsc­hin pa­has­ti ys­kivään per­hed­raa­maan, jol­la tun­tuu ole­van pal­jon sa­not­ta­vaa, mut­ta ei juu­ri aja­tus­ta siitä mistä aloit­taa. Yk­sittäi­set koh­tauk­set le­pat­ta­vat odo­tuk­sia herättäen, mut­ta vä­hi­tel­len start­ti­moot­to­rin vedä­tyk­seen uu­puu.

Kuva

Hivenen kelmeäksi sävytetty kuva istuu hyvin hahmojensa sielunmaisemaan. Jälki on miellyttävän jäsentynyttä ja vakaata vaikka teräväpiirron rajaa ei koetella.

Ääni

Seesteisen rauhallinen äänimaisema luottaa rauhallisesti soljuvaan dialogiin tunteidensa tulkkina. Kaikki kuohunta käydään tässä korvien välissä ja hienoista ähinää kummempaa irrottelua ei juuri kuulla.

Ekstrat

Ekstroissa traileri. (IJ)
05/09/2023

Tekijät

Ohjaaja: Dan Harris
Pääosissa: Sigourney Weaver Emile Hirsch Jeff Daniels
Tarina: Dan Harris
Kuvaus: Tim Orr
Musiikki: Deborah Lurie

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy