Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sleeper

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: MGMKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (MGM) ellei toisin mainita.

Elokuva

Woo­dy Al­le­nin al­kuai­ko­jen pa­ras­ta jäl­keä.

Woo­dy Al­le­nin al­kuai­ko­jen pa­ras­ta jäl­keä. Mu­ka­na oli vielä ai­mo an­nos cra­zy-huu­mo­ria ja juu­ta­lai­nen, pie­nen mie­hen angs­ti ei ol­lut liian lä­pi­tun­ke­vaa.
E­lo­ku­va ei ole mus­ta­val­koi­nen eikä mykkä, mut­ta jat­kaa kui­ten­kin 1920-lu­vun il­mai­su­pe­rin­nettä vieläpä sci­fi-ympä­ristössä. Woo­dy Al­len oh­ja­si en­simmäistä ker­taa Dia­ne Kea­to­nia.
Al­len on mies, jo­ka on syväjää­dy­tet­ty 200 vuo­dek­si. Spon­so­roi­ko VW tätä, kun Kup­la läh­ti käyn­tiin näin pitkän ajan jäl­keen? Al­len on muu­ten­kin ai­kaan­sa edellä: dik­taat­to­ria ale­taan kloo­na­ta on­net­to­muu­des­ta jäl­jel­le jää­neestä nenästä.

Kuva, ääni & ekstrat

MGM:n hyvää tarjontaa. Ikäänsä nähden kohtuullinen anamorfinen kuva, vaikka pimeä metsäkohtaus on rakeinen. Monoraita on suurempi ongelma. Kun puhe on kohtuuhiljaa, ragtime alkaakin pauhata liian kovalla. Elokuvateatterissa levittäjänä oli United Artists (1.85:1). Ekstroissa neljän sivun lehtinen ja traileri. R1-levy. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Woody Allen
Pääosissa: Woody Allen
Tarina: Woody Allen Marshall Brickman
Kuvaus: David M. Walsh
Musiikki: Woody Allen

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy