Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kovaotteiset miehet - Special Edition

The French Connection 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6420614630457

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kään­teen­te­kevä ame­rik­ka­lai­nen ri­kost­ril­le­ri: do­ku­ment­ti­tek­niik­kaa hyö­dyn­net­tiin, rans­ka­lai­sen uu­den aal­lon vai­ku­tus nä­kyi selväs­ti ja Ge­ne Hack­ma­nin an­ti­san­ka­ri toi­vat tu­kun Os­ca­rei­ta.

Kään­teen­te­kevä ame­rik­ka­lai­nen ri­kost­ril­le­ri: do­ku­ment­ti­tek­niik­kaa hyö­dyn­net­tiin, rans­ka­lai­sen uu­den aal­lon vai­ku­tus nä­kyi selväs­ti ja Ge­ne Hack­ma­nin (Po­peye eli Kip­pa­ri-Kal­le, mut­ta kir­jai­mel­li­ses­ti yk­si­silmä) an­ti­san­ka­ri toi­vat tu­kun Os­ca­rei­ta.
Ai­ka on vie­nyt hie­man tun­tu­vin­ta terää. Voi vain har­mi­tel­la, mik­si elo­ku­va ei pysäh­ty­nyt yk­sinäi­seen lau­kauk­seen, vaan lo­pus­sa lue­tel­tiin, mitä kai­kil­le ta­pah­tui, sa­maan ta­paan kuin myö­hem­min Ame­ri­can Graf­fi­tis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan taso vaihtelee, mikä tosin lienee tarkoituskin. Siihen voi olla tyytyväinen. 5.1-miksaus kuulostaa keinotekoiselta, mutta aivan uutta ei onneksi ole alettu luomaan. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, 53 min. BBC-dokumentti, 60 min. dokumentti, 7 poistettua kohtausta, joista ohjaaja kertoo, still-kuvia ja traileri. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy