Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

From Hell

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2001Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS HD5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 103295EAN: 7391772575920

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kult­ti­sar­ja­ku­vaan pe­rus­tu­va From Hell oli ai­koi­naan hie­noi­nen pet­ty­mys.

Kult­ti­sar­ja­ku­vaan pe­rus­tu­va From Hell oli ai­koi­naan hie­noi­nen pet­ty­mys. sillä se tun­tui tar­joa­van ki­rur­gi­ses­ta ai­hees­taan huo­li­mat­ta enemmän pin­taa kuin sisältöä. Kol­men täh­den tuo­mio ei kui­ten­kaan py­sy­nyt, sillä ihas­tuin uu­sin­ta­kat­se­lul­la tyy­likkää­seen, ei vä­ki­val­lal­la mässäi­levään tul­kin­taan kuu­lus­ta (ja ku­lu­nees­ta) ai­hees­ta. Siitä ylimääräi­nen täh­ti.
Eihän tämä tie­tys­ti juu­ri­kaan uut­ta tar­joa: ri­kok­sia ei sel­vi­tet­ty, mikä viit­ta­si ku­nin­ga­tar Vik­to­rian kak­si­nais­mo­ra­lis­ti­sen hal­lin­non ol­leen osal­li­se­na. Kau­la kat­keaa bru­taa­lis­ti vain ker­ran. Pää­pai­no on oi­keas­sa tun­nel­mas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Tekniseltä laadultaan jo DVD:nä yksi parhaista. BD poistaa ne viimeisetkin aliasing-ongelmat, eikä välkkyviä vaakaviivoja näy. Maukkaasti elävä ääniraita erottelee hieman aiempaan totuttua tarkemmin. Ekstroissa kommenttiraita, 21 poistettua kohtausta kommentein (23 min.) ja triviaraita. Kahden levyn DVD-laitoksen 14 min. HBO-dokumentti ja viisi ohjelmakoostetta on jätetty pois. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy