Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Star Trek - Sukupolvet - Special Edition

Star Trek – Generations 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 99353EAN: 6415015509372

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

2265 Dom Pé­rig­non li­puu hi­taas­ti ava­ruu­des­sa.

2265 Dom Pé­rig­non li­puu hi­taas­ti ava­ruu­des­sa. Jos Star Tre­kin maail­ma on vie­ras, tämä on pa­ras ta­pa ihas­tua.
Ge­ne Rod­den­ber­ryn suur­luo­muk­ses­ta ei ole ai­na ymmär­ret­ty, kuin­ka haus­ko­ja ja it­sei­ro­ni­sia sen kon­ven­tiot ovat. Ih­mis­suh­teet nos­te­taan jär­kiään pääo­saan, vaik­ka tek­ni­set in­no­vaa­tiot­kin ovat haus­ko­ja.
Mai­nio lop­pu­rat­kai­su: vuon­na 1974 Suo­men­kin TV2:s­sa kap­tee­ni Kir­kinä ris­kejä ot­ta­nut Wil­liam Shat­ner koh­taa seu­raa­jan­sa Pat­rick Stewar­tin ”ai­kayh­tey­den” an­sios­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kristallinkirkas kuva ei enää pikselöidy, juutu ja hypi kuten aiemmalla peruslevyllä. Hitusen kohinaa ja aliasing-välkyntää. Ikävä kyllä kuva-alaa on rajattu sivuilta ja ylhäältä verrattuna edelliseen painokseen. Mahtipontinen ääniraita ei toista mitään liikaa tai liian vähän. Aiemmassa versiossa ei ollut mitään ekstroja, nyt mukana on kommenttiraita, triviaraita, 4+7+5+20+13+14+10+11+26+9+23 min. dokumentit, neljä poistettua kohtausta. kuvakäsikirjoituksia ja kuva-arkisto. Kahden levyn kansio. Takakannessa ilmoitetaan 4 min. liian pitkä NTSC-kesto, joten SE-laitos ei ole aiempaa pidempi. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy