Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Amadeus - ohjaajan versio

- Director's Cut 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 174 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 92205EAN: 7321944374648

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

Noin 20 mi­nuut­tia pi­dem­pi oh­jaa­jan ver­sio mo­ti­voi kiin­nos­tu­maan tai­tei­li­ja­koh­ta­loa ku­vaa­vas­ta elo­ku­vas­ta uu­des­taan.

Noin 20 mi­nuut­tia pi­dem­pi oh­jaa­jan ver­sio mo­ti­voi kiin­nos­tu­maan tai­tei­li­ja­koh­ta­loa ku­vaa­vas­ta elo­ku­vas­ta uu­des­taan.
Laa­du­kas ku­va ja elävä uu­del­leen­mik­saus 5.1:k­si. Kah­del­la le­vyllä. Ekst­roi­na kom­ment­ti­rai­ta, 61 min. do­ku­ment­ti ja trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy