Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Pikku prinssi

The Little Prince 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: Cinema MondoKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 6430061850131

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Cinema Mondo) ellei toisin mainita.

Elokuva

An­toi­ne de Saint-E­xupé­ryn klas­sik­ko­sa­tuun pe­rus­tu­va ani­maa­tioe­lo­ku­va mo­der­ni­soi sinällään ajat­to­man ta­ri­nan­sa ny­kypäivään mauk­kaas­ti.

An­toi­ne de Saint-E­xupé­ryn klas­sik­ko­sa­tuun pe­rus­tu­va ani­maa­tioe­lo­ku­va mo­der­ni­soi sinällään ajat­to­man ta­ri­nan­sa ny­kypäivään mauk­kaas­ti. Elo­ku­va juot­taa yh­teen ny­kypäivän ai­kuis­mais­ta suo­ri­tu­sah­dis­tus­ta ja lap­sen­mie­li­sen ra­ja­ton­ta seik­kai­lu­mieltä ta­val­la, jo­ka tun­tuu us­kol­li­sel­ta al­ku­peräis­teok­sen hen­gel­le.
Tässä äi­tinsä ura­tiel­le pa­tis­ta­ma kou­lu­lais­tyttö löytää naa­pu­ris­ta kes­ken­kas­vui­sen pap­pa­rai­sen, jo­ka ker­too hä­nel­le ta­ri­nan koh­taa­mas­taan pik­kup­rins­sistä. Seik­kai­lu­mie­li­nen silmä­kark­ki ja hyvän­tuu­li­nen hat­ta­ra lyövät tässä pal­kit­se­vas­ti kättä.

Kuva, ääni & ekstrat

Nätin hallittu animaatiojälki on elävää ja seikkaperäistä, ja ilme löytääkin kivan tasapainon vanhan piirroskirjan ja nykyodotusten välistä. Hyvä suomenkielinen dubbaus ja virkeä musiikkiraita. Mukana myös alkuperäinen englanninkielinen ääniraita DTS-HD Master Audio 5.1 -muodossa. Ekstraton. (IJ)
10/04/2019

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy