Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuin raivo härkä

Raging Bull 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.78
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 88963  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

1980-­lu­vun alun ai­noa elo­ku­va, jo­ka oli suo­ras­taan pak­ko kat­soa elo­ku­va­teat­te­ris­sa.

1980-lu­vun alun ai­noa elo­ku­va, jo­ka oli suo­ras­taan pak­ko kat­soa elo­ku­va­teat­te­ris­sa. Agg­res­sio­ta tut­kit­taes­sa pitää pa­la­ta tämän jäl­keen ai­na al­kuih­mi­sen ai­koi­hin. Ker­too pal­jon mie­hen sisällä pa­la­vas­ta vä­ki­val­las­ta, jo­ta ei voi enää tu­kah­dut­taa sillä ta­voin kuin luo­ja sen tar­koit­ti. Yk­si rat­kai­su on nyrk­kei­ly­kehä. Ja­ke La Mot­tal­le sekään ei riittä­nyt. Pa­ras­ta Scor­se­sea, pa­ras­ta De Ni­roa.

Kuva, ääni & ekstrat

Vain osaksi väreissä kuvattu elokuva toistuu kaikkine harmaan sävyineen. Vastaa tasoltaan R1-versiota, mutta toisen puolen pan&scan-versio puuttuu. Valkoinen ja musta ovat täynnä sitä itseään. Hyvä kuva ja ääni, vaikka ei-anamorfinen ja Dolby Surround. 8-sivuinen triviavihko ja traileri. Muita bonuksia jää kaipaamaan kipeästi.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy