Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Haamumorsian

Over Her Dead Body 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 207404EAN: 6420201177044

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hääpäivänään kuol­lut mor­sian pa­laa kum­mit­te­le­maan sa­bo­toi­dak­seen sul­ha­sen­sa uu­den suh­teen selvännä­kijän kans­sa.

Hääpäivänään kuol­lut mor­sian (Täy­del­li­set nai­set -sar­jan Eva Lon­go­ria Par­ker) pa­laa kum­mit­te­le­maan sa­bo­toi­dak­seen sul­ha­sen­sa uu­den suh­teen selvännä­kijän kans­sa. Mo­neen ker­taan näh­dystä, ja si­ten pe­rin en­nal­ta-ar­vat­ta­vas­ta ta­ri­nas­ta huo­li­mat­ta elo­ku­va on­nis­tuu ilah­dut­ta­maan pir­teällä hen­gellään ja kou­ral­li­sel­la uu­sia vit­sejä. Myös al­ku­mi­nuut­tien jäl­keen si­vuo­saan jäävä Lon­go­ria te­kee tässä on­nis­tu­neen puo­li­nart­tu­mai­sen roo­li­suo­ri­tuk­sen mus­ta­suk­kai­se­na kep­pos­te­li­ja­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävän tarkka ja väritoistoaan myöten luonteva ja levollinen kuva. Toimivan tasokas ääniraita. Ekstraton. (IJ)
08/01/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy