Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Marvels

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2023Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: MarvelKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTSHDM7.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018029262

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Marvel) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­si maa­gis­ta ran­ne­suo­jaa vetää Mar­ve­lin uni­ver­su­min lu­ke­mat­to­mat lan­gat suo­rik­si ja yh­distää ko­ris­tei­den käyttäjät dy­naa­mi­sek­si duok­si.

Kak­si maa­gis­ta ran­ne­suo­jaa vetää Mar­ve­lin uni­ver­su­min lu­ke­mat­to­mat lan­gat suo­rik­si ja yh­distää ko­ris­tei­den käyttäjät dy­naa­mi­sek­si duok­si. Uu­si otan­ta tar­joi­lee lisää kaik­kea, ku­ten le­vyn ekst­rois­sa tun­nu­taan sa­no­van, mut­ta se mik­si tämä kaik­ki nähdään avau­tu­nee vain saa­gan to­del­li­sel­le fa­nil­le.
Nä­tis­ti pu­not­tu ja ar­mol­li­sen ly­hyt epi­so­di mais­tuu alus­ta as­ti tv-sar­jan jak­sol­ta, jos­sa mer­ki­tyk­set tun­tu­vat ra­ken­tu­van kau­sien eikä jak­so­jen yli. Elo­ku­va on­nis­tuu luo­maan il­luu­sion ta­ri­nan jat­ku­vuu­des­ta missä tämä epi­so­di on vain pa­la fan­tas­tis­ta ar­kea. Se mikä tämän epi­so­din ar­vo on osa­na isom­paa pa­la­pe­liä jää epä­selväk­si.

Kuva

Nätti ja napakka kuva tarjoilee matriisin täydeltä silmäkarkkia tieteissarjakuvien faneille. Pikselit puksuvat ja vorteksit laajentuvat palkitsevan seikkailullisesti ja suurieleisesti.

Ääni

Mielikuvituksekas ja hallittu ääniraita löytää ambienssin jopa tyhjyydestä ja virikettä koko kaanonin leveydeltä. Anti on jokseenkin televisiomaista, mutta tilavaa, yrmyä ja tasapainoista.

Ekstrat

Ekstroissa kommenttiraita (ohjaaja Nia DaCosta ja tehostevastaava Tara DeMarco), poistettuja kohtauksia (6 min.), mokia (2 min.) ja kaksi koostetta (6 min.). (IJ)
30/04/2024

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy