Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Muuttohaluton poikamies

Failure to Launch 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2005Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7332431038226

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Matt­hew Mc­Co­naug­hey on va­hem­pien­sa luo­na yhä asus­ta­va ai­ka­mies­poi­ka ja Sa­rah Jes­si­ca Par­ker spe­sia­lis­ti, jo­ka aut­taa pesä­fik­saa­tioi­tu­nei­ta mie­hiä löytämään omat sii­pensä.

Matt­hew Mc­Co­naug­hey on va­hem­pien­sa luo­na yhä asus­ta­va ai­ka­mies­poi­ka ja Sa­rah Jes­si­ca Par­ker spe­sia­lis­ti, jo­ka aut­taa pesä­fik­saa­tioi­tu­nei­ta mie­hiä löytämään omat sii­pensä.
Symp­pis ko­me­dia pyö­rit­te­lee pa­ri­suh­de­pi­ruet­tiaan nä­tis­ti ja viih­dyttää il­man suu­rem­pia konf­lik­te­ja. Po­si­tii­vis­ta on se­kin et­tei ko­to­na asu­vis­ta mie­histä — ehkä yhtä pa­kol­lis­ta je­di-so­tu­ria lu­kuun ot­ta­mat­ta — vään­netä ir­vok­kai­ta hyl­kiöitä, vaan kaik­ki hah­mot saa­vat elo­ku­vas­sa ol­la yhtä­lail­la yh­teis­kun­ta­kel­poi­sia. Eri­tyi­sen oi­val­ta­vak­si tai to­den­mu­kai­sek­si draa­mak­si tätä ei voi luon­neh­tia, mut­ta su­ku­puo­let yh­distävällä hat­ta­ral­la on oma sel­keä eko­lo­ke­ron­sa, ja sii­hen tämä elo­ku­va up­poaa mai­nios­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvausta ei klaustrofobia vaivaa ja virikkeellinen miljöö toistuu kauttaaltaan luontevasti. Hyvä kuva on jäsentynyt ja vakaa, mutta ei viiltävän terävä tai moitteettoman hallittu. Kohina nousee huomattavaksi yhdessä kohtauksessa, mutta muutoin vaikutelma vastaa hyvää keskitasoa. Ääniraita toistaa dialogin puhtaasti, mutta kaipaisi hieman lisää eloa musiikin osalta. Ekstraton. (IJ)
19/05/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy