Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Frank McKlusky Vakuutusetsivä

Frank McKlusky, C.I. 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 80 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 105275EAN: 7393834294701

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­vin har­va ny­kypäivän ko­me­diois­ta saa kat­so­jaa nau­ra­maan.

Ko­vin har­va ny­kypäivän ko­me­diois­ta saa kat­so­jaa nau­ra­maan. Kun dia­lo­gis­sa it­sessään ei haus­ko­ja koh­tia löy­dy, on ne pa­kol­li­set muu­ta­mat nau­ra­tus­koh­tauk­set kek­sittävä vaik­ka vä­ki­sin. Sil­loin jou­du­taan usein käyttämään hal­pa­mai­sia kei­no­ja ja kierrättämään van­haa, jo hyväk­si to­det­tua. Näi­hin van­hoi­hin tut­tui­hin me­to­dei­hin tur­vau­du­taan tässä­kin va­kuu­tus­pe­tok­sia set­vivässä ko­me­dias­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on kirkas, ja kontrastit ovat hyvät. Ääni tuntuu paikoitellen liiankin erottelevalta, mutta se on tehty korostamaan ja selkeyttämään puhetta. Ekstroja ei ole. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy