Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Linnunradan käsikirja liftareille

The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 200447EAN: 8717418058883

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Don’t Pa­nic.

Don’t Pa­nic. Uu­sin­ta­ver­sio pa­nee pa­rem­mak­si, vaik­ka­kin pää­lif­ta­ri Art­hur Dent (Mar­tin Free­man) vai­kut­taa siltä kuin Of­fi­cen Tim­my jat­kai­si uu­sia seik­kai­lui­taan. Jy­kevää me­noa, mut­ta sil­le ei voi mitään, että kaik­ki Doug­las Adam­sin vin­keet ovat kat­so­jal­le niin tut­tu­ja, että nii­den te­ho kär­sii. Ai­kam­me par­hai­ta sa­tii­re­ja jo­ka ta­pauk­ses­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita tekevät vanhasta versiosta silkkoa. Ekstroissa 1+9 min. dokumentit, kolme poistettua kohtausta, kaksi oikeasti poistettua kohtausta ja kaksi kommenttiraitaa. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy