Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Finding Neverland – tarinan lähteillä

Finding Neverland 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 112056EAN: 6438044010152

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

Näy­telmä­kir­jai­li­ja J.M. Bar­rie on jää­nyt suu­rel­le yleisöl­le pe­rin tun­te­mat­to­mak­si ni­mek­si, kun ot­taa huo­mioon, kuin­ka tun­net­tu las­ten­ro­maa­ni Pe­ter Pan on ol­lut.

Näy­telmä­kir­jai­li­ja J.M. Bar­rie on jää­nyt suu­rel­le yleisöl­le pe­rin tun­te­mat­to­mak­si ni­mek­si, kun ot­taa huo­mioon, kuin­ka tun­net­tu las­ten­ro­maa­ni Pe­ter Pan on ol­lut.
John­ny Depp eläy­tyy lap­set­to­mak­si jää­neen kir­jai­li­jan roo­liin. Mies tun­tee kiin­ty­mystä yk­sin­huol­ta­jan (Ka­te Wins­let) lap­si­kat­raa­seen. Es­tot­to­mien ja vil­pittö­mien las­ten seu­raa­mi­nen joh­taa es­ka­pis­min suur­teok­seen, mut­ta ka­riut­taa vik­to­riaa­ni­sen mo­raa­lin ka­ri­kois­sa oman avio­lii­ton.
E­lo­ku­van hie­noin saa­vu­tus on se, että pe­rin­tei­nen ro­man­tiik­ka py­syy tyys­tin pois­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita eivät tavoittele taivaita, mikä sopii tyyliin. Ekstroissa kommenttiraita, 2+3+15 min. dokumentit ja 6 min. epäonnistuneita otoksia. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy