Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Armoton mies

Citta' Violenta 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1970Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: T-795534EAN: 6416548834016

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

C­har­les Bron­son näyt­te­lee en­tistä tap­pa­jaa taan­noi­sil­ta So­dan­kylän fil­mi­fes­ti­vaa­leil­ta tu­tun ita­lo-oh­jaa­jan kult­tie­lo­ku­vas­sa.

C­har­les Bron­son näyt­te­lee en­tistä tap­pa­jaa taan­noi­sil­ta So­dan­kylän fil­mi­fes­ti­vaa­leil­ta tu­tun ita­lo-oh­jaa­jan kult­tie­lo­ku­vas­sa.
Anc­hor Bayn vuo­sien ta­kai­nen R0-lai­tos tun­tui pe­rin se­ka­val­ta. Nyt tar­jol­la on sa­ma ver­sio, mut­ta ih­me kyllä elo­ku­va tun­tuu pal­jon ta­sa­pai­noi­sem­mal­ta. Se on kur­sit­tu ko­koon kah­des­ta ku­va- ja ää­ni­rai­das­ta, ame­rik­ka­lai­ses­ta ja ita­lian­kie­li­sestä sa­maan ta­paan kuin Anc­hor Bayn ver­sio.
E­del­leen­kin elo­ku­va al­kaa vauh­dik­kaas­ti, mut­ta kes­kio­suus on ai­ka tylsä. Lo­pun in­ten­sii­vi­syys pe­las­taa pal­jon.
K­las­sik­ko­jenk­kiau­to­jen ystävät löytävät tästä mon­ta mus­ke­liau­toa, joi­ta myös käy­tetään. Brit­ti-in­toi­li­jat puo­les­taan ilos­tu­vat, kun nä­kevät Sir Stir­ling Mos­sin ku­vas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja selkeä ääniraita. Raita ei ole periaatteessa mono, vaan sitä on levitetty hillitysti viiteen kanavaan. En tosin tiedä, onko se sen tehokkaampi kuin alkuperäinen mono. Joka tapauksessa se ei häiritse. Kuvan tekninen taso oli aikansa italialaiseksi toimintaelokuvaksi hyvä jo Anchor Baylla. Niin on nytkin. Ekstroissa ei ole Anchorin tapaan 25 min. ohjaajan haastattelua, traileria, hienoa kuvakorttia ja kuvagalleriaa, ainoastaan biografiat löytyvät. (PS)
02/11/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy