Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Love Punch

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5706140576225

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lup­sak­ka ro­mant­ti­nen ko­me­dia eron­nees­ta elä­keläis­pa­ris­kun­nas­ta, jo­ka sui­vaan­tuu elä­ke­ra­has­ton­sa kaap­pauk­ses­ta siinä mää­rin tu­li­ses­ti, että pa­ri­val­jak­ko läh­tee et­simään syyl­li­siä Pa­rii­sis­ta ja Can­ne­sis­ta as­ti.

Lup­sak­ka ro­mant­ti­nen ko­me­dia eron­nees­ta elä­keläis­pa­ris­kun­nas­ta (Pier­ce Bros­nan ja Em­ma Thomp­son), jo­ka sui­vaan­tuu elä­ke­ra­has­ton­sa kaap­pauk­ses­ta siinä mää­rin tu­li­ses­ti, että pa­ri­val­jak­ko läh­tee et­simään syyl­li­siä Pa­rii­sis­ta ja Can­ne­sis­ta as­ti. Pa­ras rat­kai­su ti­lien ta­sauk­seen tun­tuu ole­van van­ha­nai­kai­nen ti­mant­ti­ryöstö, jon­ka on­nis­tu­mi­nen vai­kut­taa en­sial­kuun epä­to­dennäköi­semmältä kuin pa­rin pa­luu yh­teen.
Ke­peä ko­me­dia lepää osaa­vis­sa kä­sissä ja viih­dyttää vai­vat­ta vaik­ka elo­ku­van in­no­vaa­tiot jäävät­kin ehkä pie­nik­si. Ta­ri­nan pe­rin­teik­kyy­destä huo­li­mat­ta useam­pi tem­paus siellä täällä muun­te­lee kui­ten­kin ki­vas­ti gen­ren odo­tuk­sia, ja ko­ko­nai­suus­kin toi­mii vet­reän suo­ra­vii­vai­ses­ti. Ava­ran ja näyttävän miljöön puo­les­ta tämä toi­mii myös puo­len­tois­ta tun­nin lo­ma­reis­su­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Ekatraton. (IJ)
26/08/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy