Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Silicon Valley - 4. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2017Kesto: 278 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112741525

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pii­laak­son star­tup-ar­jes­ta am­men­ta­va ko­me­dia­sar­ja jat­kaa neljn­nel­le kau­del­leen suur­ten muu­tos­ten saat­te­le­ma­na: toi­mi­tus­joh­ta­ja Ric­hard loik­kaa nyt lai­vas­ta ja al­kaa yk­sin ke­hi­tellä uut­ta hi­tu­sen anar­kis­tis­ta P2P-­ver­sio­ta in­ter­ne­tistä, jo­ka asui­si kai­kis­sa verk­ko­lait­teis­sa eikä tar­vit­si­si mitään suo­ja­me­ka­nis­me­ja.

Pii­laak­son star­tup-ar­jes­ta am­men­ta­va ko­me­dia­sar­ja jat­kaa neljn­nel­le kau­del­leen suur­ten muu­tos­ten saat­te­le­ma­na: toi­mi­tus­joh­ta­ja Ric­hard loik­kaa nyt lai­vas­ta ja al­kaa yk­sin ke­hi­tellä uut­ta hi­tu­sen anar­kis­tis­ta P2P-ver­sio­ta in­ter­ne­tistä, jo­ka asui­si kai­kis­sa verk­ko­lait­teis­sa eikä tar­vit­si­si mitään suo­ja­me­ka­nis­me­ja.
Sar­jan 4. kau­si tar­joi­lee tut­tua hu­baa ko­ko kes­ton­sa edestä. Va­ka­val­la il­meellä tar­joil­lut pos­ket­to­muu­det he­ko­tut­ta­vat lä­hes siinä missä edel­li­sellä­kin kau­del­la, mut­ta me­no tun­tuu nyt hi­tu­sen hi­taam­mal­ta. Par­hail­laan ko­ti­maas­saan Yh­dys­val­lois­sa sar­ja on vii­den­nellä kau­del­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstroissa poistettuja kohtauksia. (IJ)
13/04/2018

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy