Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Silta - kausi 1

Bron / Broen 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 580 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706139683736

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nai­nen löy­tyy kah­tia hal­kais­tu­na kes­keltä Ruot­sin ja Tans­kan yh­distävää Juu­tin­rau­man sil­taa, mikä pa­kot­taa malmö­lai­sen ja köö­pen­ha­mi­na­lai­sen et­sivän yh­teis­työhön.

Nai­nen löy­tyy kah­tia hal­kais­tu­na kes­keltä Ruot­sin ja Tans­kan yh­distävää Juu­tin­rau­man sil­taa, mikä pa­kot­taa malmö­lai­sen ja köö­pen­ha­mi­na­lai­sen et­sivän yh­teis­työhön. Eikä ta­paus jää yh­teen ruu­mii­seen te­kijän lei­ki­tel­lessä sekä po­lii­sin että uu­sien uh­rien­sa kans­sa kuin mikä­kin Rin­gut ja Sawt näh­nyt psy­ko­paat­ti.
Puit­teil­taan ko­mea ja ta­ri­nal­taan vä­hintään­kin kes­kin­ker­tai­sen mie­len­kiin­toi­nen skan­di­dek­ka­ri ka­rah­taa lu­jas­ti ka­ril­le har­vi­nai­sen epä­sym­paat­ti­sen ja suo­ras­taan är­syttävän naispääo­san ta­kia. As­per­ge­ria sai­ras­ta­va kylmä työ­nar­ko­maa­ni, jon­ka toi­mis­sa ei tun­nu ole­van mitään jär­keä te­kee sar­jan seu­raa­mi­ses­ta yhtä miel­lyttävää kuin kis­san nie­le­mi­sestä vas­ta­kar­vaan. Yh­teis­kun­ta­kel­vo­ton kan­san var­ti­ja on hah­mo­na gen­ressä to­ki tuo­re, mut­ta kun hah­mon po­lii­si­not­teis­sa ei ole us­kot­ta­vuut­ta on pe­li me­ne­tet­ty. Pa­pe­ril­la hy­vin mie­len­kiin­toi­nen ta­paus, mut­ta koh­da­tes­sa to­del­li­nen pet­ty­mys.

Kuva, ääni & ekstrat

Näyttävästi kuvattu sarja saa Juutinrauman sillan ja sen molemmista päistä löytyvät suurkaupungit näyttämään tunnelmallisen hämyisiltä ja tyylitietoisilta paikoilta. Ääniraita hoitaa tehtävänsä kunnialla ja ilman sen suurempaa huomiota. Ekstraton. Kolmella levyllä. Saatavana myös DVD-boksina. (IJ)
18/03/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy