Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Fatal Desire

Fatal Error 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204350EAN: 6415018627158

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tap­pa­va vir­he mer­kit­see väärää nais­ta ja väärässä pai­kas­sa, in­ter­ne­tin deit­ti­lin­joil­la.

Tap­pa­va vir­he mer­kit­see väärää nais­ta ja väärässä pai­kas­sa, in­ter­ne­tin deit­ti­lin­joil­la. Tv-tuo­tan­to­mai­nen tai ai­na­kin suo­raan vi­deol­le teh­dyn oloi­suus ei oi­keas­taan hait­taa, vaan luo us­kot­ta­vaa ar­ki­suut­ta ai­hee­seen.
Ai­toon ta­pauk­seen pe­rus­tu­va synkkä rak­kaus­ta­ri­na ta­pai­lee 1940-lu­ku­lai­sen film noi­rin pe­rin­nettä ku­va­tes­saan al­ko­ho­lis­mis­ta toi­pu­van ka­si­no­työläi­sen ku­jan­juok­sua Se­xy­Kit­ten-ni­mi­mer­killä lä­hes­tyvän fem­me fa­ta­len sei­teissä. An­ne Hec­he osaa asian­sa, eikä Eric Ro­berts­kaan huo­nos­ti eläy­dy tyhmän mie­hen roo­liin­sa.
T­ril­le­ri osaa jo­pa eri­no­mai­ses­ti ku­va­ta, kuin­ka vir­tuaa­li­maail­ma on silk­koa sisältä. Whi­te th­rash –­tyy­li­sestä nai­ses­ta tu­lee gla­mour­ta­son viet­te­lijätär, ja köyhästä mie­hestä su­keu­tuu li­ki­pitäen ka­si­no­no­mis­ta­ja. Tässä saat­taa jo­pa ope­tus­fil­min el­keitä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni lisäävät ankeaa tunnelmaa. Ei ekstroja. (PS)
29/09/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy