Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Taru sormusten herrasta - Kaksi tornia

The Lord of the Rings - The Two Towers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 172 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
  EAN: 6420614637753

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

"Onks noi oi­kein vii­sai­ta", 5-­vuo­tias kat­so­ja kom­men­toi sor­mus­ten­vie­jiä Mor­do­rin por­teil­la.

"Onks noi oi­kein vii­sai­ta", 5-vuo­tias kat­so­ja kom­men­toi sor­mus­ten­vie­jiä Mor­do­rin por­teil­la.
Sor­mus­ten her­ran toi­nen osa oli vai­kea fil­ma­ta, kos­ka kol­meen osaan ha­jon­neen saat­tueen juo­nen­po­lut joh­ta­vat vääjäämättä epi­so­di­mai­seen ra­ken­tee­seen.
Muu­ta­ma ee­pok­sen ul­ko­puo­li­nen koh­taus är­syttää: Ara­gor­nin seik­kai­lu huk­kien kans­sa eri­to­ten, Fro­don se­koi­lut Mus­tal­la por­til­la ja Le­go­la­sin kil­pi­lau­tai­lu. Vai­keas­ti to­teu­tet­ta­va Ent­ti Puu­par­ta on­nis­tui vas­ta­vuo­roi­ses­ti yli odo­tus­ten.
On­kin pa­rem­pi kes­kit­tyä al­le­go­ri­siin poh­dis­ke­lui­hin, vaik­ka Tol­kien kiis­ti to­sielämästä lai­na­tun sym­bo­lii­kan. Bri­tan­nian teol­lis­ta­mi­nen on Rau­ta­pi­ha, Mor­dor nat­si-Sak­sa, Klonk­ku sai pu­bi­juo­pon ve­ti­set silmät, Gan­dalf ylös­nou­si Jee­suk­sen ta­paan, Sau­ron on ark­kien­ke­listä hai­rah­tu­nut Pa­ho­lai­nen ja sor­mus puo­les­taan ato­mi­pom­mi.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva (anamorfinen 2.38:1) ja ääni (DD5.1EX) ovat referenssitasoa. Virheettömyys yhdistyy näkemyksellisiin audiovisuaalisiin ratkaisuihin. Myös hiljaisuutta hyödynnetään. Tilan tuntua osataan ripotella oikea-aikaisesti. Ikävä layer-stoppi kesken hukkataistelun jää ainoaksi moitteeksi. Kahdella levyllä. Ekstroihin on tallennettu 14+43+8 min. dokumentit, 35 min. nettidokumentteja, Sean Astinin 7 min. lyhytelokuva, tiiseri ja traileri, tv-mainoksia, musiikkivideo, 5 min. pidenneytyn extended-version esittelyä, 13 min. Kuninkaan paluun esittelyä ja 3 min. katsaus videopeliin. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy