Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Starsky & Hutch

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.42
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 108677EAN: 739834444007

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

O­tan vuo­si­mal­lin 1990 nuo­ren­mie­hen kat­so­maan sillä eh­dol­la, että saat kat­soa, mut­ta et nau­raa.

O­tan vuo­si­mal­lin 1990 nuo­ren­mie­hen kat­so­maan sillä eh­dol­la, että saat kat­soa, mut­ta et nau­raa. Eihän siitä mitään tu­lee, vaik­ka ei hä­nellä ol­lut mitään ha­jua al­ku­peräi­sestä tv-sar­jas­ta.
Haus­ka kuin mikä. Rush Hour jää taak­se jo in­ser­tissä. Kai­ken hu­puk­si ta­pa­sin he­ti perään Ve­ne­tos­sa grap­pan­te­kijän, jo­ka oli kuin il­met­ty Stars­ky. Kuu­lem­ma tytöt oli­vat ol­leet in­nois­saan ai­na­kin 1970-lu­vul­la...

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita, Huggy Bearin (Snoop Dogg) muotivinkkejä, traileri, 9 min. mainosdokumentti, 7 min. poistettuja kohtauksia ja 5 min. ylijäämäfilmiä. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy