Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Starsky & Hutch

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.42
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 108677EAN: 739834444007

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

O­tan vuo­si­mal­lin 1990 nuo­ren­mie­hen kat­so­maan sillä eh­dol­la, että saat kat­soa, mut­ta et nau­raa.

O­tan vuo­si­mal­lin 1990 nuo­ren­mie­hen kat­so­maan sillä eh­dol­la, että saat kat­soa, mut­ta et nau­raa. Eihän siitä mitään tu­lee, vaik­ka ei hä­nellä ol­lut mitään ha­jua al­ku­peräi­sestä tv-sar­jas­ta.
Haus­ka kuin mikä. Rush Hour jää taak­se jo in­ser­tissä. Kai­ken hu­puk­si ta­pa­sin he­ti perään Ve­ne­tos­sa grap­pan­te­kijän, jo­ka oli kuin il­met­ty Stars­ky. Kuu­lem­ma tytöt oli­vat ol­leet in­nois­saan ai­na­kin 1970-lu­vul­la...

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita, Huggy Bearin (Snoop Dogg) muotivinkkejä, traileri, 9 min. mainosdokumentti, 7 min. poistettuja kohtauksia ja 5 min. ylijäämäfilmiä. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy