Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Imagine That

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 220682EAN: 7332431033122

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

"­Va­leh­te­li­ja va­leh­te­li­ja" koh­taa "­Kol­me miestä ja ba­by":n.

"Va­leh­te­li­ja va­leh­te­li­ja" koh­taa "Kol­me miestä ja ba­by":n. Ed­die Murp­hy on uraoh­jau­tu­nut sal­kun­hoi­ta­ja, jo­ka lä­hen­tyy pie­nen tyttä­rensä kans­sa vas­ta kun tämä al­kaa suol­taa maa­gi­sia si­joi­tus­vink­kejä. To­sielämässä­kin tuu­len mu­ka­na vä­rei­le­vien si­joit­ta­ja­neu­vo­jien en­nus­tuk­sia kuun­nel­les­sa ei tun­nu ko­vin­kaan kau­kaa hae­tul­ta, että osa vin­keistä oli­si loih­dit­tu tälläi­sin me­ne­tel­min.
Per­hear­vo­ja vaa­li­va ko­me­dia kul­kee ta­ri­nan­sa puo­les­ta pe­rin­tei­siä la­tu­ja, mut­ta sa­tu on su­la­va ja sekä hah­mot että ti­lan­teet viih­dyttävän kir­ja­via. Esi­koi­soh­jaus.

Kuva, ääni & ekstrat

Sliipattu kuva näyttää tyylikkään hallitulta ja miellyttävän terävältä. Äänipuolella Mark Mancinan musiikkiraita lisää mukavasti eloa. Ekstroissa ohjaajan ja pikku tyttöä näyttelevän Yara Shahidin hyvä kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (9 min.). mokia (10 min.) ja sarja tavanomaisia, hieman kehuskeluun taipuvaisia koosteita elokuvan synnystä (23 min.). Sokerina pohjalla vielä yllättävän virkeä kierros lavasteissa Yaran kanssa (7 min.) sekä elokuvan taustalla mykkänä nähtyjä feikkiuutisvideoita nyt äänen kera (5 min.). (IJ)
26/02/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy