Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Flight

Lento 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 7332431039841

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Kuvat

Denzel Washington yrittää hallita riippuvuuttaan ylös ja alas kuin lentokonetta, mutta siivekkeiden sijaan välikappaleina ovat alkoholi ja kokaiini.
Denzel Washington yrittää hallita riippuvuuttaan ylös ja alas kuin lentokonetta, mutta siivekkeiden sijaan välikappaleina ovat alkoholi ja kokaiini.
John Goodman on matka-apteekkari totuin elein
John Goodman on matka-apteekkari totuin elein

Genre

Elokuva

Al­ko­ho­lin voi­mal­la toi­mi­va len­to­kap­tee­ni on­nis­tuu pe­las­ta­maan sa­dan mat­kus­ta­jan hen­gen yli-in­hi­mil­li­sellä kor­jaus­liik­keellä, mut­ta san­ka­riin suun­nat­tu­tut par­ras­va­lot kyl­me­nevät kun on­net­to­muu­den jäl­ki­pyyk­ki al­kaa hais­ta van­hal­ta vii­nal­ta.

Al­ko­ho­lin voi­mal­la toi­mi­va len­to­kap­tee­ni (Den­zel Was­hing­ton) on­nis­tuu pe­las­ta­maan sa­dan mat­kus­ta­jan hen­gen yli-in­hi­mil­li­sellä kor­jaus­liik­keellä, mut­ta san­ka­riin suun­nat­tu­tut par­ras­va­lot kyl­me­nevät kun on­net­to­muu­den jäl­ki­pyyk­ki al­kaa hais­ta van­hal­ta vii­nal­ta.
Ro­bert Ze­mec­ki­sin (mm. Cast Away) oh­jaa­ma ja Den­zel Was­hing­to­nin ka­ris­man va­ras­sa li­pu­va elo­ku­va saa al­ku­vai­heil­laan rap­pion tun­tu­maan ih­meel­li­sen luon­nol­li­sel­ta ja mil­tei lyy­ri­seltä olo­ti­lal­ta. Tur­han kär­ke­viä al­le­vii­vauk­sia ja tuo­mit­se­vaa il­ma­pii­riä vii­saas­ti välttävä draa­ma ka­ris­taa ta­ri­nan rent­tu­mai­sen hoh­don näppärällä ta­val­la lu­kuis­ten rep­sah­dus­ten ja pien­ten kor­jaus­liik­kei­den kaut­ta. Kaap­pi­juo­pon al­ko­ho­lis­tin elämä kes­kellä poik­keuk­sel­li­sia ta­pah­tu­mia piir­tyy us­kot­ta­vas­ti eikä an­ti ole ai­van sitä ta­va­no­mai­sin­ta va­lis­tusd­raa­ma.
I­lah­dut­ta­van us­ka­lias­ta ja oma­peräistä elo­ku­vaa pai­naa lo­pul­ta alas kak­si seik­kaa: En­sinnä­kin, ala­vi­rit­tei­nen draa­ma on kieltämättä us­kot­ta­va ja kiin­nos­ta­va, mut­ta tun­nel­mal­taan luul­ta­vas­ti mo­nen ma­kuun tur­han ma­sen­ta­va. Toi­sek­seen Hud­son joen to­sielämän pak­ko­las­kun ja syys­kuun 11. päivän Vir­gi­nian ta­pah­tu­mien jäl­keen elo­ku­van fik­tii­vi­nen on­net­to­muus ja sen ruo­din­ta tun­tuu tur­hal­ta ja jo­pa hi­ve­nen sen­saa­tion­ha­kui­sel­ta sa­tui­lul­ta. Hyvä elo­ku­va tämä sil­ti on.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva on vakaa, terävä ja luonnollinen. Verkkaisesti viritetty ääniraita selviää rymistelystä ja jutustelusta napakasti. Musiikkiraita osoittaa ilahduttavaa eloa ja omaperäisyyttä, mutta alistuu silti mukinoitta selkeästi tukirooliin.

Ekstrat

Ekstroissa making of (12 min.), poimintoja tekijöiden kyselytunnilta (14 min.) ja koosteet tarinan synnystä (11 min.) sekä pakkolaskun toteutuksesta (8 min.). (IJ)
27/06/2013

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy