Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuolema Venetsiassa

Death in Venice 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen Anamofinen 2.42*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 79803EAN: 7321944288815

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

T­ho­mas Man­nin kuu­lui­san ro­maa­nin fil­ma­ti­soin­ti tar­joaa tut­kiel­man suu­ren kau­neu­den ja ka­do­te­tun täy­del­li­syy­den me­ne­tyk­sestä.

T­ho­mas Man­nin kuu­lui­san ro­maa­nin fil­ma­ti­soin­ti tar­joaa tut­kiel­man suu­ren kau­neu­den ja ka­do­te­tun täy­del­li­syy­den me­ne­tyk­sestä.
Toi­pu­mus­lo­mal­laan ko­le­ran kal­va­maan Ve­net­siaan mat­kaa­va sä­veltäjä (Dirk Bo­gar­de) seu­raa pak­ko­miel­tee­no­mai­ses­ti nuor­ta poi­kaa.
Syväl­li­nen, ehkä. Pitkäs­tyttävä, ai­van var­mas­ti.
Pää­hen­kilön ni­mi Asc­hen­bach saat­taa vih­ja­ta Vis­con­tin edel­li­sen elo­ku­van Ka­do­te­tut Ges­ta­po-up­see­riin tai sit­ten ky­se on pelkästä sat­tu­mas­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, hyvin laaja kuva kärsii vain hienoisesta yksityiskohtien väreilystä. Selkeä monoraita. Gustav Mahlerin musiikki soi kauniisti. Ja Beethovenin ”Für Eliseä” saadaan tarpeeksi. Ekstroissa 9 min. dokumentti, still-kuvia ja traileri. Kuuluu kokoelmaan Italialaiset huippuohjaajat (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy