Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Revolver

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204997EAN: 6420201167205

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja Guy Ritc­hie loi 1990-­lu­vul­la uu­den brit­tiläi­sen mus­tan huu­mo­rin sä­vyttämän toi­min­tae­lo­ku­van gen­ren, jon­ka tun­nus­mer­keik­si nou­si­vat ta­kau­tu­mat, ove­lat leik­kauk­set ja hyvät kä­si­kir­joi­tuk­set.

Oh­jaa­ja Guy Ritc­hie loi 1990-lu­vul­la uu­den brit­tiläi­sen mus­tan huu­mo­rin sä­vyttämän toi­min­tae­lo­ku­van gen­ren, jon­ka tun­nus­mer­keik­si nou­si­vat ta­kau­tu­mat, ove­lat leik­kauk­set ja hyvät kä­si­kir­joi­tuk­set. Sa­mat sa­nat so­pi­vat Quen­tin Ta­ran­ti­noon­kin, mut­ta me­ren tällä puo­lel­la elo­ku­vis­ta tu­lee rea­lis­ti­sem­pia, vaik­ka ne tehtäi­siin kie­li pos­kel­la Snatc­hin ta­paan.
Tällä ker­taa va­kio­kas­vo Ja­son Stat­ham on lin­na­kun­di, jo­ka voit­taa ra­haa ma­te­maat­ti­sil­la jär­jes­tel­millään, kun­nes hä­net hui­ja­taan sa­la­peräi­sen kak­si­kon kä­si­kas­sa­rak­si. Ri­kol­lis­jouk­kioi­den vä­lien­sel­vit­te­ly on vain pin­taa syväl­le luo­taa­vil­le ek­sis­ten­tiaa­li­sil­le poh­din­noil­le. Suo­si­tel­laan ego­maa­ni­koil­le.
Sart­ren mu­kaan hel­vet­ti on toi­nen ih­mi­nen, mut­ta Re­vol­ve­rin mu­kaan vi­hol­li­nen on vielä­kin lä­hempänä. Re­vol­ver on kir­joi­tet­tu hy­vin, eikä sen mys­tee­ri tun­nu rat­kai­sun het­kellä pet­ty­myk­sellä. Näyt­te­lijät pa­ne­vat pa­ras­taan. Var­sin­kin her­kul­li­nen Ray Liot­tan ka­si­no­po­mo jää mie­leen ko­ko­huo­neen so­la­riu­mis­saan..

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita ovat itsestäänselvyyksiä tällaisessa genressä. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy