Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Godzilla

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 21739  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Täy­del­li­nen flop­pi.

Täy­del­li­nen flop­pi. Ro­land Em­me­ric­hin te­ko­sis­ta Star­ga­te oli vielä viehättävä ”­sen­se of won­der” -tyyp­pi­nen teos ja In­de­pen­den­ce Day toi­mi efek­tiensä an­sios­ta isol­la kan­kaal­la. God­zil­la puh­kai­si kup­lan.
Kei­sa­ril­la ei ole vaat­tei­ta tai oi­keas­taan oh­jaa­jal­la ja tuot­ta­ja Dean Dev­li­nillä aja­tuk­sia elo­ku­van sisällök­si. Lai­naa pal­jon esi­mer­kik­si Ju­ras­sic Par­kis­ta. Van­has­sa To­ho-k­las­si­kos­sa oli sentään ajan pa­ti­naa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kaikki ulkoinen toimii, kuva, ääni ja efektit – jos käytät saksaksi dubattua soundtrackia (****)! Jostain kumman syystä levy pukkaa automaattisesti englanninkieliseksi raidaksi vanhanaikaisen Dolby Surroundin (***). Valikosta löytyy myös 5.1, jonka huomaa kansitekstistäkin, jos katsoo tarkkaan. Super 35. Menussa ilmoitetaan paljon bonuksia, mutta kun valitset, levy hyppää alkutilaansa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy