Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

10 Cloverfield Lane

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112729950

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vas­tae­ron­nut nai­nen jou­tuu au­to­ko­la­riin ja herää kah­jon eloonjää­mis­bunk­ke­ris­sa kuun­te­le­maan ta­ri­noi­ta maail­maa koh­dan­nees­ta lo­pus­ta.

Vas­tae­ron­nut nai­nen jou­tuu au­to­ko­la­riin ja herää kah­jon (vah­van suo­ri­tuk­sen te­kevä John Good­man) eloonjää­mis­bunk­ke­ris­sa kuun­te­le­maan ta­ri­noi­ta maail­maa koh­dan­nees­ta lo­pus­ta. Jännä­rin pii­naa­va ai­vopäh­kinä on ker­too­ko ju­ro, psy­ko­paa­til­ta vai­kut­ta­va mies ja tämän epäi­lyttävän hyvän­tuu­li­nen ai­sa­pa­ri to­tuu­den vai on­ko suu­rin vaa­ra sit­ten­kin be­to­ni­sei­nien sisällä ku­ten en­sial­kuun tun­tuu.
Puit­teil­taan viit­se­liäs laa­tik­kojännä­ri tar­joaa tyy­li­puh­taan tri­pin, jos­sa pe­lot et­sivät vim­ma­tus­ti oi­keaa koh­det­taan kun­nes do­mi­not al­ka­vat is­tua. Elo­ku­va on epä­suo­ra jat­ko-o­sa 29430286490­b91­ca87e7­c2.39776738">e­lo­ku­val­le, jon­ka mai­nit­se­mi­nen voi spoi­la­ta kat­so­mis­nau­tin­non.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva toistaa tunnelmat ahdistavan karusti ja jäsentyneesti. Filmimäisen kuvan väritoisto on vivahteikasta askeettisesta miljööstä huolimatta, eikä anti käy kuivaksi. Tiukka ääniraita toistaa dialogin läsnäolevasti ja paikkaa hyvin avaran maailman ambienttiäänten puutetta pahaenteisellä musiikkiraidalla.

Ekstrat

Ekstroissa hyvä ohjaaja Dan Trachtenbergin ja tuottaja J.J. Abramsin kommenttiraita ja seitsemän koostetta tuotannon eri osa-alueista (yht. 35 min.). (IJ)
07/12/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy