Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Modesty Blaise – the Beginning

My Name is Modesty 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 111635EAN: 6420201158654

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Elokuva

Quen­tin Ta­ran­ti­non ni­mellä rat­sas­ta­va en­simmäi­nen osa Mo­des­ty Blai­sen sar­ja­ku­va­seik­kai­luis­ta muo­kat­tu­ja vi­deo­seik­kai­lu­ja.

Quen­tin Ta­ran­ti­non ni­mellä rat­sas­ta­va en­simmäi­nen osa Mo­des­ty Blai­sen sar­ja­ku­va­seik­kai­luis­ta muo­kat­tu­ja vi­deo­seik­kai­lu­ja.
Pe­ter O’­Don­nel­lin ja Jim Hol­dawayn luo­ma sar­ja­ku­va on mo­nil­le 1970-lu­vun nuo­ril­le tut­tu maa­kun­ta­leh­distä ja Agent­ti 009-leh­distä. To­teu­tus on pal­jon tyy­likkääm­pi kuin 99 % vi­deol­le suo­raan tuo­te­tus­ta räis­kinnästä.
Will Gar­vi­nia ei vielä nähdä. Kai­ken huip­pu on se, että Ale­xand­ra Sta­den on eri­no­mai­nen, vaik­ka ei Blai­sea fyy­si­ses­ti muis­tu­ta­kaan. Luul­ta­vas­ti kau­kaa­sia­lai­nen ver­sio Pam Gie­ristä, jo­ka oli­si muis­tut­ta­nut al­ku­peräistä, ei sit­ten osai­si näy­tellä. Oli­si to­ki kan­nat­ta­nut ko­keil­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ei ole kovin näyttävä, hieman tv-tuotantomainen. Kaksi ääniraitaa ripottelevat tilaefektejä, mutta eivät toimi kovin kokonaisvaltaisesti. Ekstroissa 13 min. dokumentti, 42 min. ohjaajan ja Tarantinon entusiastista haastattelua sekä traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy