Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Harry Potter ja salaisuuksien kammio

Harry Potter and the Chamber of Secrets 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 154 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pot­ter-­kuu­me jat­kui keväällä 2003.

Pot­ter-kuu­me jat­kui keväällä 2003. Uut­ta kir­jaa odo­tet­tiin ja DVD-ver­sion ta­kia ovia auot­tiin jo seit­semältä. Kak­ko­so­sas­ta ei jou­dut­tu ro­maa­nin ta­pah­tu­mia juu­ri­kaan kar­si­maan, kun roo­li­hah­mo­jen esit­te­ly ei ol­lut enää tar­peen. Par­haat koh­tauk­set voi­tiin tä­ten to­teut­taa pe­rus­teel­li­ses­ti.
Huis­paus on en­tistä vauh­dik­kaam­paa. Mui­ta ko­ho­koh­tia: lentävä Ang­lia, Tol­kie­nil­ta lai­naa­va hämähäk­kien pii­lo­paik­ka ja tais­te­lu ba­si­lis­kin kans­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen, tarkka kuva ja tyylikkäästi takakanavia käyttävä ääniraita. Teknisesti huippuluokkaa. Kahdella levyllä. Ekstroihin on tallennettu 16 min. kirjailijan J.K. Rowlingin ja skenaristi Steve Klovesin haastattelua, 17 min. poistettuja kohtauksia, haastattelubiografiat, Dumbledoren toimisto, noitaoppilaiden ja opettajien haastatteluja, neljä erilaista aktiviteettia, vaeltelua professori Lockhartin luokassa, loitsutaitojen testausta, tietokonepelin esittelyä, 2 min. ensimmäisen osan esittelyä, kuvagalleria, traileri ja DVD-ROM -osuus. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy