Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Welcome to Me

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2013Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083036072

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Per­soo­nal­li­suushäi­riöstä kär­sivä nai­nen voit­taa lo­tos­sa 86 mil­joo­naa dol­la­ria ja päättää eheyttää elämänsä ryh­tymällä oman TV-­talks­hown­sa juon­ta­jak­si.

Per­soo­nal­li­suushäi­riöstä kär­sivä nai­nen (K­ris­ten Wiig) voit­taa lo­tos­sa 86 mil­joo­naa dol­la­ria ja päättää eheyttää elämänsä ryh­tymällä oman TV-talks­hown­sa juon­ta­jak­si. 150.000 dol­la­ria jak­sol­ta mak­sa­va roo­li­leik­ki on ehkä kaik­kien ai­ko­jen kal­lein­ta ja jul­ki­sin­ta te­ra­piaa, mut­ta yllättäen se tun­tuu toi­mi­van sekä te­ra­pia­na että viih­teenä.
Re­nee Zel­lwe­ge­rin täh­dittämästä "Nur­se Bet­ty":stä muu­ta­man as­ke­leen ver­ran koh­ti sa­maa kie­lek­keen reu­naa jat­ka­va draa­ma­ko­me­dia on epä­ta­sai­nen, mut­ta myös oma­peräi­nen tai­pa­le. Täh­tensä oik­ku­jen mu­kaan vyö­ryvät tem­pauk­set hei­lu­vat jos­sa­kin hämärän ra­ja­mail­la, mut­ta kai­kes­sa hul­luu­des­sa tun­tuu ole­van syynsä. Ala­vi­rit­tei­nen elo­ku­va on lo­pul­ta yhtä pal­jon draa­ma kuin ko­me­dia­kin ole­mat­ta suo­ra­nai­ses­ti kum­paa­kaan, mut­ta kui­van huu­mo­rin nuo­ral­la­tans­sis­ta tämä on pas­se­li esi­merk­ki.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti hyvät kuva ja ääni ovat molemmat asiallisen pidättäytyneitä. Ekstraton. (IJ)
20/08/2015

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy