Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pieniin päin

Un heureux événement 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2011Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 2.35
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194052019

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mai­nio rans­ka­lais­ko­me­dia mie­hestä ja nai­ses­ta — ja odo­tuk­sen sekä pie­nen vau­van sii­hen tuo­mas­ta muu­tok­ses­ta.

Mai­nio rans­ka­lais­ko­me­dia mie­hestä ja nai­ses­ta — ja odo­tuk­sen sekä pie­nen vau­van sii­hen tuo­mas­ta muu­tok­ses­ta. Elo­ku­va seu­raa pa­rin tai­val­ta en­si­ta­paa­mi­ses­ta tref­fai­lun lä­pi syn­ny­tys­sai­raa­laan ja yh­tei­seen ko­tiin, missä uu­si tu­lo­kas muut­taa lem­men­pesän yh­dek­si koet­te­le­mus­ten tais­te­lu­tan­te­reek­si.
Eläväs­ti sykäh­te­levä draa­ma tut­kii ai­het­taan var­sin tark­ka­kat­sei­ses­ti ja löytää sekä pal­jon haus­kaa että pal­jon ki­peää ai­hees­taan — ai­van ku­ten oi­keaan­kin elämään kuu­luu. Lop­pua koh­den ko­me­dia an­taa si­jaa en­tistä syn­kem­mil­le li­joil­le, mut­ta ta­ri­nan kaa­ri on pe­rus­tel­tu ja ko­ko­nai­suu­te­na myös yllättävän ta­sa­pai­noi­nen. Elo­ku­va tar­joi­lee ilah­dut­ta­vas­ti jo­ta­kin muu­ta kuin sitä pe­rus­hol­lywoo­dia, mut­ta kui­ten­kin val­ta­vir­tae­lo­ku­van slii­pa­tuin tuo­tan­toar­voin to­teu­tet­tu­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Komeasti kuvattu ja maukkaasti sommiteltu kuva on myös formaatin puitteissa teknisesti moitteeton. Rauhallinen, mutta elävä ääniraita. Ekstraton. (IJ)
15/03/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy