Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Asterix ja Obelix - Tehtävä Kleopatra

Astérix ja Obélix Mission Cléopâtre 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Toi­nen Ast­rix-e­lo­ku­va vai­kut­taa jo­pa lu­paa­val­ta, mut­ta ikävä kyllä me­no hyy­tyy pa­has­ti puo­lenvä­lin jäl­keen.

Toi­nen Ast­rix-e­lo­ku­va vai­kut­taa jo­pa lu­paa­val­ta, mut­ta ikävä kyllä me­no hyy­tyy pa­has­ti puo­lenvä­lin jäl­keen. Obe­lix (Ge­rard De­par­dieu) on­nis­tuu roo­lis­saan eri­no­mai­ses­ti, mut­ta jo­ten­kin häntä­kin käy­tetään kuin hu­tais­ten.
Gos­cin­ny & Uder­zo -tii­min so­fis­ti­koi­tu­nut sar­ja­ku­va­huu­mo­ri huk­kuu puu­jal­ka­vit­sien al­le, ja ky­seessä oli sentään sar­jan pa­ras al­bu­mi.

Kuva, ääni & ekstrat

Audiovisuaalisesti ranskalaiset ovat osanneet asiansa erinomaisesti, kaiketi EU:n kulttuurirahastojen avulla. Menu on galliaksi, mutta ekstroissa on vain kaksi trailexia ja webbiosoitteita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy