Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
HD-DVD

Rambo – First Blood

Rambo – taistelija 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: HD-DVD
 
Vuosi: 1982Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 90649EAN: 6438137896533

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

First Blood kuu­luu vää­rin ymmär­ret­ty­jen elo­ku­vien sar­jaan.

First Blood kuu­luu vää­rin ymmär­ret­ty­jen elo­ku­vien sar­jaan. Se on usein nä­kemättä hau­kut­tu Tek­sa­sin moot­to­ri­sa­ha­mur­hien ta­paan. Muis­taak­se­ni Kau­ko Röyhkän ja kump­pa­nien ai­koi­naan Ou­lus­sa te­kemä fan­zi­ne Tilt-Zei­tung nos­ti elo­ku­van kult­ti­sar­jaan en­simmäis­ten jou­kos­sa.
Viet­na­min har­ho­ja nä­kevää vih­reää ba­ret­tia koh­del­laan pik­ku­kau­pun­gin put­kas­sa vää­rin ja jah­da­taan kuin eläintä, ny­kya­jan Tar­za­nia. Huo­nos­ti­han siinä käy. So­dan koi­rien puo­lus­tus­pu­he, mut­ta sa­mal­la li­ki jat­ku­van toi­min­nan ni­miin van­no­va suun­nannäyttäjä. Toi­mi­va edel­leen.

Kuva, ääni & ekstrat

Laimeavärisen DVD:n kuva oli heikko, kuitenkin jopa tyydyttävä ottaen huomioon tuotanto-olosuhteet ja tekoajan. HD:nä tarkkuus on perin vaihteleva, välillä erinomainen, välillä katsotaan kuin kalvon takaa. Syy lienee alkuperäismateriaalissa. Rakeet ainakin erottuvat komeasti. Ekstroissa vain traileri. R1 DVD -versiossa oli mukana myös Rambon luojan, kirjailija David Morrellin, kommenttiraita. Elokuvan nimeen on vasta myöhemmin ympätty sana Rambo. Alun perin nimi oli yksinkertaisesti First Blood. (PS)
15/09/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy