Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Fire With Fire

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706130580720

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ar­ja­lais­jen­gin po­mo koh­taa har­vi­nai­sen roh­kean to­dis­ta­jan, jo­ka ei an­na suo­je­luoh­jel­mien puut­tei­den hai­ta­ta lo­pul­lis­ta päämääräänsä.

Ar­ja­lais­jen­gin po­mo (Vin­cent d’O­nof­rio) koh­taa har­vi­nai­sen roh­kean to­dis­ta­jan, jo­ka ei an­na suo­je­luoh­jel­mien puut­tei­den hai­ta­ta lo­pul­lis­ta päämääräänsä. Pa­lo­mie­het ovat ko­via kun­de­ja, mut­ta ai­van us­kot­ta­vaa tämä ei ole.
Raa­ka vä­ki­val­ta on esi­tet­ty nyt ih­meen rea­lis­ti­ses­ti. Osaa­vim­mis­sa kä­sissä (S­cor­se­se, Mann, Scott) tästä oli­si saa­nut kel­pot­ril­le­rin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ei ekstroja. (PS)
15/07/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy