Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kaltereiden takana

The Interview 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 4715EAN: 6415018615513

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ed­die Fle­ming van­gi­taan ko­toaan epäil­tynä au­to­var­kau­des­ta.

Ed­die Fle­ming (Hu­go Wea­ving) van­gi­taan ko­toaan epäil­tynä au­to­var­kau­des­ta. Muu­ta­mien tun­tien päästä al­kaa Fle­min­gil­le sel­vitä van­git­se­mi­sen to­del­li­set pe­rus­teet.
Mie­len­kiin­toi­nen al­ku­peräi­si­dea, ja hy­vin hil­li­tys­ti ra­ken­net­tu draa­man kaa­ri hou­kut­ta­vat. Hyvä ja pa­ha se­koit­tu­vat estäen kat­so­jal­ta klas­si­set sa­mas­tu­mis- ja tun­ne­reak­tiot. Oma­peräi­nen, pie­ni­muo­toi­nen aust­ra­lia­lais­tuo­tan­to on oh­jat­tu ja näy­tel­ty toi­mi­vas­ti, kons­tai­le­mat­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on epärealistisen värinen, mutta piirtyy kelvollisesti. Dolby Surround kumisee halvan kuuloisena. Ei ekstroja. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy