Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Fight Club - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
Anamorfinen 2.28
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­den 1999 ko­vin elo­ku­va ot­ti ai­heek­seen nais­ten kas­vat­ta­mien mies­ten tur­hau­tu­mi­sen ja ku­lu­tus­juh­lien kri­tii­kin.

Vuo­den 1999 ko­vin elo­ku­va ot­ti ai­heek­seen nais­ten kas­vat­ta­mien mies­ten tur­hau­tu­mi­sen ja ku­lu­tus­juh­lien kri­tii­kin. Ta­pah­tu­mil­la on rea­lis­ti­nen taus­ta, mut­ta ne to­teu­te­taan sa­mal­la fan­ta­sia­vi­rit­tei­ses­ti.
Va­kuu­tus­tar­kas­ta­ja (E­dward Nor­ton) elää Ikea-ka­lus­tei­den­sa kes­kellä, jol­lei lennä ran­ni­kol­ta ran­ni­kol­le. Ko­nees­sa hän ta­paa saip­pua­kaup­piaan (B­rad Pitt). Kat­so­ja al­kaa epäillä, on­ko ky­se me­tae­lo­ku­vas­ta.
Kun mies­ten kes­kus­te­lu­ker­hot eivät riitä, kak­sik­ko pe­rus­taa tap­pe­luk­lu­be­ja pit­kin Yh­dys­val­to­ja. Jän­nittävä, pro­vo­ka­to­ri­nen, fi­lo­so­fi­nen ja mus­tan huu­mo­rin sä­vyttämä elo­ku­va esi­tetään upeas­sa muo­dos­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

R1-laitos vastaa oikeastaan kaikin osin myöhemmin markkinoille tullutta R2-levyä. Ei tietysti suomenkielisiä tekstityksiä. Brittiverisossa ne ovat, mutta ko. levyä on sensuroitu. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy