Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Specialist

Spesialisti 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vain ko­ti­teat­te­rin­sa juu­ri hank­ki­neel­le.

Vain ko­ti­teat­te­rin­sa juu­ri hank­ki­neel­le. Syl­ves­ter Stal­lo­ne on räjäh­dy­sex­pert­ti, jo­ten jy­minää riittää jo­kai­sen vii­den kaa­pin täyt­teek­si. Myös ku­va huip­pu­laa­tua. Sy­pin ra­kas­te­lu­koh­taus Sha­ron Sto­nen kans­sa on yhä kylmä kuin kaa­ke­lit sei­nillä. Ja­mes Woods pa­ha­na poi­ka­na pe­las­taa, mut­ta vain hie­man.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ei ekstroja. R1-versiossa myös pan&scan. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy