Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Alien Legacy Alien – 20th Anniversary Edition (R1)

[Alien Legacy] Alien – 20th Anniversary Edition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: 20th Century FoxKuva:
Anamorfinen 2.25
Ääniraita: Dolby Digital 5.1, THX
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (20th Century Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­lien Le­ga­cy on DVD-­bo­xien hel­mi, jo­ka on sit­tem­min jul­kais­tu en­sik­si brit­tiläi­senä R2-­ver­sio­na suo­ma­lai­sil­la teks­ti­tyk­sillä ja sen jäl­keen ai­toi­na Suo­mi-­le­vyinä.

A­lien Le­ga­cy on DVD-bo­xien hel­mi, jo­ka on sit­tem­min jul­kais­tu en­sik­si brit­tiläi­senä R2-ver­sio­na suo­ma­lai­sil­la teks­ti­tyk­sillä ja sen jäl­keen ai­toi­na Suo­mi-le­vyinä. Jen­keissä ku­lut­ta­ja jäi hel­pos­ti il­man ylimääräistä do­ku­ment­ti­le­vyä, kos­ka se pi­ti erik­seen ti­la­ta tie­tyn määräa­jan ku­lues­sa. Eu­roo­pan bok­seis­sa do­ku­ment­ti­le­vy kul­ki jo laa­ti­kon mu­ka­na. Kaik­ki laa­ti­kon le­vyt ovat saa­neet THX-ser­ti­fi­kaa­tin. Hur­jat ekst­rat. Oh­jaa­jan au­dio­rai­ta, pois­tet­tu­ja koh­tauk­sia, tai­de- ja still­gal­le­ria, al­ku­peräi­set sto­ry­boar­dit, puh­das mu­siik­ki­rai­ta, vaih­toeh­toi­nen mu­siik­ki­rai­ta ja trai­le­rit. DVD-ROM-o­sios­sa näytönsäästäjä ja web­bi­lin­kit. 8 si­vun tri­via­vih­ko. Muut luon­neh­din­nat, kts R2 (Suo­mi).

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy